Ljepota više nije prolazna!!! Koža je strog sudija i bilježi naše loše životne navike, odsustvo fizičke aktivnosti, nepravilnu ishranu i nedostatak sna. Zato ju je potrebno pravovremeno I pravilno njegovati. U našem salonu pored kozmetickih tretmana, za podmladjivanje lica i tijela je dostupan niz različitih intervencija iz oblasti neinvazivne estetske medicine. Tako uz pomoć mezoterapije-sa iglom ( već od 70 KM ) možete duboko hidrirati kožu, vratiti joj tonus I jedrinu, uklonite tamne kolutove ispod očiju, zategnuti opuštenu kožu lica I tijela, ukloniti celulit I strije, potaknuti rast kose, a lipolizom ćete istopiti uporne lokalizovane masne naslage na licu I tijelu…

Ako pak želite da uklonite akne ili ožiljke od istih, tamne fleke, popravite teksturu kože,ispravite sitne bore, tu će Vam pomoći različiti medicinski hemijski pilinzi (već od 70 KM).

Uvećati, oblikovati ili ispraviti asimetriju usana, kao i popuniti duboke bore na licu, podići jagodice, ukloniti upale podočnjake, kao još mnogo toga, možete uz pomoć hijaluronskih filera ( već od 200KM ).

Botox će Vam pomoći da se riješite mimičnih bora na čelu, između obrva, oko očiju, kao I da spriječite prekomijerno znojenje ( već od 100KM ).

Ako ste neko ko vjeruje isključivo u prirodan način podmlađivanja, onda je za Vas PRP metoda, poznatija još kao Vampirski tretman,tj. podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom(već od 200KM).

Uz pomoć tombocita I matičnih ćelija iz plazme, sitnebore nestaju, a dublje se ublažavaju, tamni podočnjaci blijede, brišu se ožiljci I strije, podspješuje se proces zacijeljenja,stvara se novi kolagen. Metodaje potpuno bezbolna, a rezultati fenomenalni. Tu je I revolucionarna metoda zatezanja I liftinga kože, bez hirurske intervencije, uz pomoć 3D mezoniti. Niti su u obliku razgradivog hirurškog konca, postavljanjem pod kožu, počinje da stvara nove krvne sudove, pa je samim tim koža bolje ishranjena.Vremenom dolazi do zatezanja I liftinga, a samim tim I armiranja kože, pa se samim tim usporava dalje starenje. Efekti traju od 2 do 5 godina. ( cijena zavisi od tehnike rada I vrste niti, a kreće se od 20 KM po niti).

Ovo su samo od nekih problema koje možete riješiti uz pomoć estetske medicine, potpuno bezbolno i bezbijedno. Sve intervencije vrši edukovani ljekar iz oblasti neinvazivne estetske medicine I anti-ageinga dr Željka Borić, koja će svojim iskustvom i znanjem iz ove oblasti, pomoći da Vaše zelje pretvori u stvarnost. Pregledi i konsultacije su besplatni. Dodjite i uvjerite se i sami...